Popularna pjevačica Kaja Ostojić važi za pravu zavodnicu, koja iza sebe ima tri braka. Druga bračna zajednica je posebno bila interesantna medijima, budući da je riječ o ljubavi sa nekadašnjim košarkašem Urošem Duvnjakom.

Uroš i Kaja vjenčali su se 14. jula, 2009. godine u opštini Zvezdara. Vjenčanje je bilo tajno i intimno, i ceremoniji je prisustvovala njihova najuža rodbina, prijatelji i kumovi. Svjedok na vjenčanju Kaji je bila njena kolegica Maja Marijana, dok je Urošu kum bio prijatelj iz djetinjstva. Prvu godišnjicu braka su proslavili u Sloveniji.

Kaja i Uroš proveli su tada sedam dana u gradu Laško u Sloveniji. U susjednu zemlju otputovali su tada kako bi se Uroš odmorio od naporne košarkaške sezone i pripremio za novu, ali i kako bi supružnici obilježili jedan od najljepših datuma u njihovim životima. Boravili su u luksuznom hotelu.

Prvu godišnjicu braka proslavili su 14. jula, a Uroš je za suprugu organizovao večeru, te joj poklonio skupocijen komad nakita, kao i nov mobilni telefon.

U to vrijeme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških riječi razveli krajem 2010. godine.

– Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovjek sa kojim ću ostariti, ali sam pogriješila – rekla je svojevremeno Kaja.

Nekoliko mjeseci prije rastanka gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim djevojkama…

– Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa… Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi – dodala je Kaja za “Blic“.

 

 

 

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba