Preblijedila kad ga je vidjela: Dragani Mitar se nakon svega javio muž! Evo šta joj je rekao! (VIDEO)

Pink.rs
U Bijeloj kući vlada praznična atmosfera. Zadrugari su dobili priliku da pogledaju video-čestitke svojih najmilijih zbog kojih su se mnogi od njih čak i rasplakali. Na red je došla novogodišnja čestitka porodice i prijatelja Dragane Mitar. Naime, njoj se obratila njena porodica, drugarice, ali i suprug, čijeg se obraćanja i te kako pribojavala, ali njegove riječi su joj vratile osmijeh na lice.

U Bijeloj kući vlada praznična atmosfera. Zadrugari su dobili priliku da pogledaju video-čestitke svojih najmilijih zbog kojih su se mnogi od njih čak i rasplakali.

Na red je došla novogodišnja čestitka porodice i prijatelja Dragane Mitar. Naime, njoj se obratila njena porodica, drugarice, ali i suprug, čijeg se obraćanja i te kako pribojavala, ali njegove riječi su joj vratile osmijeh na lice.

– Srećna Nova godina, srećni praznici, pozdrav za sve zadrugare. Dragana, da malo smršaš – poručio je Siniša, Draganin muž.

Osim toga, Dragani se obratio i njen nasljednik Jovan zbog koga je zablistala, a onda je priznala da joj je pao kamen sa srca što joj se obratio suprug uprkos tome što je iznijela sve detalje njihove veze.

– Mnogo si lijepa. Ljubim te puno mama – poručio je Draganin nasljednik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...