Palo je dosta teških riječi, a danas su se prvi put sreli u Abu Dabiju pred meč godine. Habib Nurmagomedov u Džastin Gejči (Justin Gaethje) imali su prvo UFC sučeljavanje, a ponašali su se baš kao dva neznanca.

Vikend pred nama donosi njihov ogled u Abu Dabiju na UFC 254.

– Izaći ću u oktagon i probat ću da mu razlupam lice, obećavam vam. Trenutno je ovog čovjeka jako teško pobijediti. Pogotovo sad kad mu je umro otac, to je za ljude kao što smo mi dodatna motivacija. Biće 100 posto motiviran, ali vjerujem da mogu da ga pobijedim. Ako dobije osam čistih udaraca, zaista vjerujem da će razumjeti da ne želi da pretrpi takvu štetu, prija par dana je rekao Gejči.

Ovog puta bio je mnogo mirniji.

Izvor: Dnevni avaz

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.