Predsjednik Milana Paolo Scaroni stao je na stranu izvršnog direktora kluba Ivana Gazidisa nakon incidenta u kojemu je bez mjesta u klubu ostao Zvonimir Boban.

SLUŽBENO

Boban dobio otkaz: ‘Hvala mu, klub se želi vratiti u sam vrh’

– Nisam znao da u Milanu vlada diktatura kao u Sjevernoj Koreji. Pristao sam na ovaj intervju jer je bilo puno pitanja i zahtjeva da se pojasni kako je do ovoga došlo – kazao je Boban u dahu pa dodao:

– Vrlo jednostavno, u klubu su dogovorili suradnju s Ralfom Rangnickom (61). Još u prosincu! Želim mu svu sreću svijeta, ali mogli su mi to ljudi iz Milana bar kazati. Zaslužio sam znati što namjeravaju – pričao je Zvone za Il Giornalo, a Scaroni mu je uzvratio:

ZVONIMIR BOBAN:

‘U Milanu je diktatura kao u Sjevernoj Koreji, lagali su mi…’

– Interesi kluba uvijek moraju biti važniji od interesa pojedinaca. Stojimo uz našeg direktora Gazidisa i želimo odvesti klub na pravi put, put razvoja i kompetitivnosti.

Dotakao se Scaroni i toga odakle će gledati utakmicu s obzirom na to da je većina utakmica zbog korona virusa zatvoreno za javnost:

– Gledat ću iz kuće kao i naši navijači. Želim Pioliju i momčadi sreću i optimističan sam oko nastavka sezone.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Predsjednik Milana Paolo Scaroni o Zvoni Bobanu: ‘Klupski su interesi važniji od pojedinačnih’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.