Marjan Vučak, predsjednik Uprave Megglea Hrvatska i Jugoistočne Evrope, napisao je preporuku za Kemala Hrnjića, kandidata za gradonačelnika Bihaća ispred stranke Narod i pravda, kao njegov nadređeni dugi niz godina.

Kako je naglasio, čast mu je bila napisati ovu preporuku s obzirom na vremenski period u kom je bio nadređeni Hrnjiću, koji je u ovom periodu, kako je istakao, bio veoma sposobna, samostalna osoba sa vrlo izraženim komunikacijskim sposobnostima.

“Hrnjić je postizao izvrsne rezultate i obavljao posao savjesno i odgovorno. Svojim predanim radom značajno je doprinosio poslovanju našeg preduzeća i zbog toga nam je vrlo žao što je odlučio napustiti naše preduzeće”, napisao je, između ostalog, ovom prilikom Vučak.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.