PREKINI, NE GOVORI TO! MIli neće više da ćuti! Progovorio o navodnom silovanju Mirele! Pašće tužba

Parovi

Sinoć su u rijalitiju Parovi održane javne nominacije učesnika zemunske vile.

Prvi šok je usledio nakon samog okupljanja za stolom, kada je bojana saopštila da je Zorana Đokić izbačena iz Parova sa doživotnom zabranom učešća u ovom rijalitiju. Zorana je istog momenta napustila vilu, a Parovi su nastavili sa svakodnevnim aktivnostima.

Ipak, novi šok je odmah usledio, kada je voditeljka saopštila da je Miljana Kulić nominovana od strane gledalaca. Miljanu je ovo pogodilu, jer se nadala da je, ako ne i sam favorit, onda bar neko od vodećih učesnika.

Nakon ovoga, nominacije su nastavljene, burno kao i uvek, a odlukom takmičara, sa po četiri negativna glasa izabrane su Mirela i Milica. Njih dve su se našle u finalu začelja, a odlukom ostalih Mirela je izabrana da bude korak bliže izlaznim vratima.

Ipak, prilikom nominacija, Mili je otkrio šokantne stvari o kojima su učesnici samo nagađali. On je ušao u sukom sa Mirelom i rešio da otkrije šta se desilo ispod jorgana sa njom one pijane večeri:

– Neću više da ćutim, ti si ga primila. Kažeš da si bila mrtva pijana i da nisi bila svesna, a odlično znaš da smo se ljubili svuda po vili celu noć. Možeš da me tužiš i da radiš šta hoćeš – vikao je Mili, a oduševljeni momci su ga podigli i bacali visoko.

Tijana Ajfon, kako tvrdi, je od svog dečka dobila automobil koji vrijedi nevjerovatnih 380 hiljada eura sa dodatnom opremon. U pitanju je autom marke “meklaren MP4 12c”. Tijana nije mogla da vjeruje da je dobila takav poklon.

– Tijana je danima mislila da se šali sa njom i da je nemoguće da joj je dao tako skupocijen poklon, ali on ju je ubijedio da bi za nju potrošio sve pare ovog svijeta ako je to čini srećnom – rekao je izvor upućem u situaciju.

Tijana je potrdila da je dobila ovaj automobil.

– On ne voli javno da se eksponira, tako da poštujem to i ne pričam o njemu, ali istina je, on mi je poklonio ovaj nestvarni automobil. Ja još uvijek ne mogu da vjerujem – zaključila je ona.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...