Grupa Bijelo dugme ispunila je sva očekivanja publike na gradskom trgu u Strumici.

Koncertni prostor bio je ispunjen do posljednjeg mjesta i zajedno sa Goranom Bregovićem, Alenom Islamovićemi Mladenom Vojičićem Tifom uglas pjevala najveće ex- Yu hitove preko dva sata.

Više od 30.000 ljudi uživalo je u pjesmama “Tajna veza, “Hajdemo u planine”, “Đurđevdan” i “Ružica si bila”, te druge pjesme

Podsjećamo, u subotu će Goran Bregović predstaviti svoja “3 pisma” baš u Sarajevu. Gosti SFF će imati priliku da pogledaju i Goranov dokumentarni film “Tri pisma i Sarajeva”.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.