Preko 900 učenika i nastavnika proslavilo Dan OŠ Harmani II


U prepunoj sali Kulturnog centra sinoć je prigodnim kulturno-umjetničkim programom obilježen Dan OŠ Harmani II. Ova gradska osnovna škola i ove godine organizirala je svečanost na kojoj su pored nastupa učenika, nagrađeni najbolji učenici i nastavnici u školskoj 2015/16.godini.

Svečanosti obilježavanja Dana OŠ Haramani II, prisustvovali su Izudin Saračević, premijer USK-a i Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća, čestitavši učenicima i nastavnicima na uspjesima i projektima koje su realizirali u svojoj školi.

“ OŠ Harmani II sa svojih 900 učenika i 100 uposlenika jedna je od najvećih škola u našem gradu i zaista kada vidite uspjehe učenika ove škole koji su ostvarili u ovoj školskoj godini , možete biti ponosni na svoje najmlađe sugrađane. Mi smo kao gradska uprava pomogli i ovoj školi kroz uvođenje grijanja u područnoj školi u Golubiću, podršci odlasku učenika na ekskurziju, a ove godine zajedno sa Vladom USK-a i UNDP-om realizirati ćemo projekt utopljavanja zgrade OŠ Harmani II i na taj način stvoriti još bolje uslove za školovanej naših učenika i njihovih nastavnika “-kazao je gradonačelnik Galijašević.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...