Jučer je bila sjednica Parlamenta BiH na kojoj je, osim inicijative za smjenu Vijeća ministara BiH, jedna od važnih tema bila i stanje sa migrantskom krizom, posebno u USK.

Premijer Vlade USK Mustafa Ružnić, koji je veoma angažiran po ovom pitanju u zadnje vrijeme, na svome FB profilu, javno se zahvalio zastupnicima koji su podržali ovu tačku juče, iz SDP-a, Naše stranke, Nezavisnog bloka, A-sda…

Također, ponovo je oštro prozvao zastupnike iz USK, Šemsudina Dedića, koji nije podržao ovu tačku, upitavši ponovo, ‘za koliko su prodali Krajinu…’.

Čitav status i komentar premijera Ružnića pročitajte u cjelosti.

Izvor: Cazin.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.