Premijera novog filma o Džejmsu Bond pod nazivom “No Time To Die”, koja je trebalo da bude u aprilu 2020. godine, odložena je zbog bojazni od koronavirusa. 

Odluka je zvanična, što je potvrđeno i na zvaničnoj Twitter stranici filmskog serijala o agentu 007. Umjesto u aprilu, premijera filma “No Time To Die” pomjerena je za novembar ove godine. 

Ranije je otkazana i azijska turneja Bondovog nastavka.

– Producenti MGM-a, Universal-a i Bond-a, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, najavili su danas da će nakon pažljivog razmatranja i temeljite procjene globalnog bioskopskog tržišta prikazivanje filma “No Time To Die” biti pomjereno do novembra 2020. godine – piše u objavi. 

Novi film o agentu 007 će biti premijerno prikazan u Ujedinjenom Kraljevstvu 12. novembra, a u Sjedinjenim Američkim Državama 25. novembra. Datumi za ostale zemlje biće naknadno saopćeni. 

Film “No Time To Die” je 25. ostvarenje o Džejmsu Bondu. Ovo će biti posljednji put da će se u ulozi agenta 007 Danijel Krejg (Daniel Craig).


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Premijera novog filma o Džejmsu Bondu odložena zbog koronavirusa / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.