PREMINUO POZNATI GLUMAC: Izgubio bitku sa teškom bolešću, a naježićete se kada vidite kakvu je poruku ostavio

Biscani.net
Njemu je najprije 2016. godine dijagnostifikovan kancer pankreasa, koji je, kako je kasnije rekao, odstranjen operacijom

Njemu je najprije 2016. godine dijagnostifikovan kancer pankreasa, koji je, kako je kasnije rekao, odstranjen operacijom

Islandski glumac Stefan Karl Stefanson, koji je igrao zlikovca Robija Rotena u animiranoj seriji za djecu “Lijeni grad”, preminuo je u 43. godini od raka. Njemu je najprije 2016. godine dijagnostifikovan kancer pankreasa, koji je, kako je kasnije rekao, odstranjen operacijom.

Najpoznatiji je po toj ulozi u “Lijenom gradu”, seriji koja je snimana od 2004. do 2014. godine, javlja BBC.

On je često informacije o napretku u liječenju dijelio sa svojim fanovima na društvenim mrežama, gdje je u martu objavio da se kancer vratio i da ne može da se operiše.

-Tek kada vam kažu da ćete uskoro umrijeti tada shvatite koliko je život kratak. Vrijeme je najvažnija stvar u životu, jer se nikada ne vraća. Bilo da ga provodite u rukama voljene osobe ili sami u zatvorskoj ćeliji, život je ono što od njega napravite. Veliki san- napisao je on tada na Tviteru.

Upoznajte najzgodniju fitnes instruktoricu na svijetu

Fitnes istruktorica Carol Saraiva iz Brazila važi za najseksipilniju u svom poslu, a njene izazovne fotografije često pune stupce tamošnjih medija.

Sve je počelo kada je Carol imala samo 12 godina. Do tada se bavila raznim sportovima, ali je pretrpjela mnogo povreda zbog kojih se odlučila obratiti doktorima. Od njih je dobila savjet da svakodnevno radi sa tegovima kako bi ojačala svoje mišiće i zglobove.

Možda Carol tada nije ni slutila da će se tog dana roditi ogromna ljubav prema treniranju, što joj je omogućilo da izgradi sjajnu karijeru u fitnessu i postane vrlo uspješna instruktorica i model.

U nastavku, upoznajte nevjerovatnu Carol Saraivu, naravno uz prigodne fotografije.

Procurile: Gole fotke Severine kruže internetom (18+)

Internetom od sinoć kruže eksplicitne fotografije , a mediji tvrde da je na njima popularna  Severina Kojić.

Oni koji su vidjeli fotografije pisali su na društvenim mrežama kako je njihova autentičnost neupitna, odnosno da je žena koja se, u potpunosti bez odjeće, na ‘selfijima’ namješta u krevetu u vrlo provokativnim i eksplicitnim pozama, uistinu Severina. Neki su ostavili mogućnost kako je riječ o fotomontaži, odnosno nagađaju kako je riječ o namještaljci u kojoj neko sličan Severini pozira kako bi ocrnio pjevačicu i naštetio njenom ugledu.

U svakom slučaju, postavlja se pitanje ko je te fotografije pustio u javnost. Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njezinim selfiejima, odnosno pjevačica ih je snimila sama na svom mobitelu, nekoliko je mogućnosti. Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a neko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računar i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija.

U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija.

Prije 14 godina na sličan način u javnosti se pojavila i eksplicitna snimka Severine na jahti koja je podigla mnogo prašine.

Iz Severininog tima zasad nisu komentirali sporne fotografije niti potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost.

Fotografije na kojima je navodno Severina možete pogledati na ovom LINKU (Sadržaj nije za mlađe od 18 godina)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...