PREOKRET! SVJEDOCI LAGALI POLICIJU: Srbin ubijen u Beču NIJE dobacivao djevojkama! Evo šta je povod!

Kurir
Perica Gavrilović nije ubijen jer je dobacivao djevojkama, povod je mnogo ozbiljniji, a to je višegodišnja netrpeljivost Albanaca prema srpskim ljudima u Beču. Ovim riječima započeo je razgovor za Kurir jedan od očevidaca ubistva u noći između petka i subote, kada je Albanac nožem izbo Gavrilovića i njegovog prijatelja. Srbin je ubrzo nakon napada preminuo, dok je njegov drug van životne opasnosti.

Sagovornik dodaje da je bio svjedok krvavog obračuna.

Lagale policiju

– Vidio sam koškanje na ulici, ali nisam znao o kome je riječ, niti da napadač ima nož. Tuča i svađa u ovoj ulici ima skoro svako veče, te mi nije bilo čudno. Malo kasnije sam primijetio da Albanac skače na Pericu i ubada ga nožem u grudi. Bile su tu dvije djevojke, među njima je bila plavuša obučena u bijelo. Dvojica napadača ubrzo su pobjegla, dok su Perica i njegov prijatelj ostali da leže na asfaltu – priča očevidac.

On objašnjava da su ubrzo izašli i konobari iz Gavrilovićevog kafića i da su zvali policiju.

– Prišao sam Perici, bio je sav krvav, nije ni riječ mogao da kaže. Pokušavali smo da razgovaramo s njim, ali on je samo jednom uzdahnuo i mislim da je već tada bio mrtav. Kasnije sam čuo od žene, koja je takođe sve vidjela s prozora, da je čula jednu od djevojaka kako nakon napada viče Albancima da bježe. Njih dvije su lagale policiju da ne poznaju napadače, ali sam čuo da su sve kasnije priznale i da napad nije imao veze s dobacivanjem – priča sagovornik Kurira.

Nije prvo ubistvo

Prema njegovim riječima, u ulici gde se ubistvo dogodilo lokale imaju isključivo Srbi i Hrvati.

– Tako je godinama unazad, Albanci zajedno sa Čečenima dolaze i ucjenjuju srpske vlasnike lokala. Traže da za njih prodaju drogu, što naši ljudi odbijaju, u tom slučaju uzimaju reket. Policija ih ne dira, tako da smo potpuno nezaštićeni. Ovo, nažalost, nije prvo ubistvo. Za Uskrs je ubijen brat jednog od naših vlasnika lokala. Konstantno izazivaju tuče, a policija, kada treba da dođe, kao u filmovima stigne kada je već sve gotovo – tvrdi naš sagovornik.

Gavrilović je iza sebe ostavio kćerkicu i biće sahranjen u rodnom mjestu kod Bele Crkve.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...