Ova srpska pjevačica karijeru je počela 1988. godine, a prvu pjesmu snimila dvije godine kasnije.

Završila je srednju muzičku školu u Prištini, gde je i predavala neko vreme. Susret sa koleginicom Marinom Živković 1997. joj je promijenio život. Naime, kada je Marina čula nju kako pjeva, preporučila ju je Ivanu Todoroviću, tada vlasniku popularne diskoteke koji je tražio pjevačicu.

Znate li ko je ona?

ODGOVOR U NASTAVKU —>>>

Više saznajte na izvornom linku: – PREPOZNAJETE LI SRPSKU PJEVAČICU SA SLIKE: Svaki dan je na TV-U, klubove puni do posljednjeg mjesta, KO JE ONA? / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.