Policija u Doboju podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali M.L. sa područja ovog grada zbog osnova sumnje da je prevarilo više ljudi i tako pribavilo protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 7.750 KM, saopšteno je iz Policijske uprave u Doboju.

Sumnja se je to lice krajem juna, u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, došlo do porodične kuće oštećenog lica sa područja grada Doboja, te mu saopštilo da je navodno dobilo odštetu za zamljište od jednog javnog preduzeća u vrijednosti od 15 tona koncentrata koji se nalazi u Bijeljini, te da nema novac za prevoz kako bi isto moglo dovesti njegovoj kući.

“Navedeno lice je od oštećenog tražilo novac za prevoz iako je znalo da koncetrat nije dobilo i da neće ići po isti, čime je oštećenom licu pričinilo materijalnu štetu u iznosu od 800 KM”, navedeno je u saopštenju.

Za prijavljeno lice postoji i osnov sumnje da je prošle godine na sličan način prevarilo dva oštećena lica sa područja grada Doboja.

Osumnjičeno lice je ti licima obećalo da će im nabaviti poljoprivredne mašine i plastenike, pa im je uzelo novac u, navodno, tu svrhu, a nikad im nije isporučilo, čime im je pričinilo materijalnu štetu u ukupnom iznosu od oko 6.950 KM.

Izvještaj Tužilaštvu podnesen je juče.

Izvor: Fokus.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.