PREŽIVELA UDES ZBOG KOJEG JOJ SE LICE UNAKAZILO: Dejana Živković prošla kroz pakao, otkriveni dugo skrivani detalji!

Biscani.net
Manekenka Dejana Živković prije dvije godine je preživjela pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a liječila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije željela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisjetila se svega kroz šta je prošla.

Manekenka Dejana Živković prije dvije godine je preživjela pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a liječila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije željela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisjetila se svega kroz šta je prošla.

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja lijeve i desne strane lica. U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi.

– Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svjesna da ce doći do udesa i pogledala u vozača momentalno sa blagim šokom svega bukvalno sekund prije udesa – kaže Dejana Živković. Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka objašnjava:

– Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želio je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smjera… nije bilo moguće izbeći udes – prisjeća se Dejana jezivog momenta.

Zašto si tek posle dvije godine odlučila da o tome progovoriš?

– Zato što nisam pristalica popularnosti po svaki cijenu. Nemam taj odnos sa novinarima i smatram da nije sve za javnost. Nisam vidjela potrebu, a ni poentu da o ovome pričam. To su bili teški dani za mene i najmanje što mi je trebalo u životu u tom trenutku je medijska pažnja. Sada sam odlučila da govorim o tome jer imam potrebu da kažem javno zašto mi je nešto drugačije na licu. Nije se vratilo u normalu kao što su mi doktori u Francuskoj rekli da hoće nakon nekog vremena. Uživo sam zadovoljna kako izgledam, ali vidim da na kameri to izgleda drugačije. Da su jagodice veće i da izgledaju neprirodno. Nažalost, morala sam da dodajem u drugi obraz materijal ne bi li ih izjednačila.

Rekla si da ti je lice bilo uništeno, kako su izgledali tvoji naredni dani?

– Nakon Francuske, došla sam maltene prvim letom za Beograd, ali sam već sljedeći dan riješila da odem u vikendicu. Imala sam mnogo hematoma na desnoj strani lica, zaista nisam bila za druženje sa ljudima, a kamoli šetnju po gradu. Totalno sam izgledala izdeformisano i trebalo je tri nedjelje da ti hematomi nestanu i da mi se vrati lice donekle u normalu.

Gdje si se liječila i ko je tada bio pored tebe rame za plakanje?

– Otišla sam u vikendicu gdje sam bila sa porodicom. Moji roditelji su bili zgroženi i frapirani kako sam izgledala. Veoma su bili zabrinuti i odmah su mi rekli da dođem kod njih i da će oni voditi računa o meni. Ko može da bude bolji oslanac u životu od majke i oca. Zaista jako težak period u mom životu.



0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...