PREŽIVJELA JE INFARKT, IMA 3 BAJPASA, A LJEKAR JE SAD UPOZORAVA: Umrijećeš u Zadruzi ako se budeš nervirala!

ekskluziva.ba
Zorica Marković, koja važi za „najsrčaniju“ učesnicu rijalitija „Zadruga“, mogla bi da doživi još jedan infarkt ukoliko se bude nervirala, upozorio ju je nedavno njen ljekar kojeg je posjetila kako bi obavila sve preglede prije ulaska u popularno takmičenje.

Kako saznajemo, kardiolog koji vodi Zoričin slučaj poručio joj je da je njeno zdravstveno stanje stabilno i pod kontrolom, ali da jak stres izazvan svađom i burom emocija može da prouzrokuje nove tegobe.

– Zorica je svojeglava i ide glavom kroz zid! Ona nikada ne mari za sebe, uvijek su joj preči svi drugi. Ona je prosto takva, nepravda je boli i upravo zbog toga često upada u svađe i fizičke obračune koji, nažalost, mogu biti fatalni po nju. Vjerujte, svi smo veoma zabrinuti, a najviše njeni sinovi – rekla je za Rijaliti bliska pjevačicina rođaka.

– Znam da je nedavno bila kod svog kardiologa kako bi se iskontrolisala pred ulazak u „Zadrugu 2“ i znam da joj je rekao da vodi računa, da se što manje nervira i svađa jer može da ponovo doživi infarkt. Njeno stanje sada jeste stabilno i zdrava je, ali znate kako, kada vam je srce već jednom oštećeno, može svašta da se desi – rekla je Zoričina rođaka.

Podsjećanja radi, Zorica je krajem 2007. doživjela najteži oblik infarkta, zbog čega su je ljekari jedva vratili u život, a potom operacijom ugradili bajpas. Snažnom borbom, njen život promijenio se iz korena, a pjevačica se za Kurir prisjetila najtežih životnih trenutaka i prvi put otkrila prave uzroke njene srčane bolesti.

– Cijeli život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Prije svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da liječim svoje roditelje pet godina bezuspješno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbijedim krov nad glavom. Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta dijelila od smrti.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...