Pop pjevačica Ljupka Stević je ovoga ljeta dva i po mjeseca provela radno. Radila je po Hrvatskoj i Bosni, a najviše po crnogorskom primorju gdje je bukvalno pravila lude žurke.

Upravo nadomak Budve na hotelskim bazenima pravila je najnovije fotografije za svoj Instagram. Ljupka kaže da je i prošlog ljeta imala uspješne nastupe i da trenutno boravi u Beogradu da bi realizirala demo snimke za novu pjesmu koja joj je veliki teret. Ona tvrdi da voli da čuje mišljenje većine o novoj pjesmi mada ne vjeruje u njihovu iskrenost.

-Septembar mi je prebukiran poslovno jer imam putovanje po Evropi a već razmišljam i o novoj pjesmi duetu koja je, vjerovali ili ne, narodnjačka. Hoću da se oprobam i u tom žanru jer kažu da mi itekako dobro pristaje – kaže Ljupka.

Znamo da joj je duet sa Rastom „Ćao, ćao“ skočio na nos kada su tvrdili da je u vezi sa pomenutim reperom što je ona naravno opovrgavala riječima da je sve to suluda priča koja joj nije bila potrebna. Imala je duet i sa MC Stojanom „Balkanika“.

-E ovaj narodnjački će biti nešto drugačije i nadam se da ću se odmoriti od problema jer kada god mi ide dobro iskrsne neki problem koji me poremeti iz korijena – kazala je Ljupka vjerovatno misleći na problem koji joj se desio sa ukradenim pištoljem a sa kojim je tri godine kasnije izvršeno ubistvo.

Sve te peripetije sa poligrafom i ispitivanjem su za nju bili šokantni. Baš je tako, kazala je ova atraktivna pjevačica tvrdeći da će se potruditi da bude ispunjena i privatno i poslovno jer joj je sve krenulo baš onako kako želi.

Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba