SREDOVJEČNA žena iz Velike Britanije, majka četvero djece, prošlog ljeta se odlučila upustiti u ljubavnu aferu s osam godina mlađim muškarcem, a svoje iskustvo sad je podijelila s javnošću.

Problemi su počeli kad je moj muž upao u financijske probleme i postao opsjednut poslom i novcem te se od mene distancirao. Prevaru nisam planirala, no na šarm razvedenog pravnika pala sam poprilično lako.

Upoznala sam ga na dječjem igralištu, gledao je u mene i prišao mi. Pričali smo sat vremena i počela sam razmišljati o prevari o kojoj nikad nisam razmišljala. Nakon susreta smo počeli razmjenjivati mailove i poruke.

Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa: “Hoćeš li se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince”, napisao mi je. Pristala je i nije joj bilo žao – zabavila se kao rijetko kada u posljednjih nekoliko godina.

Bila je to noć za pamćenje”, prisjeća se. Viđali su se na dnevnoj bazi, a njoj je to savršeno odgovaralo. Već je stvarala plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana Charles šapnuo da su njegovi susjedi počeli širiti glasine da se upustio u vezu s uglednom ženom.

 

“Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računalo nadajući se da će mi doći neki njegov mail”, govori Jayne koja se sa situacijom pomirila tek nakon godinu dana.

“To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i vratila se svojoj obitelji. Muž me i dalje ignorira, ali s tim sam se već pomirila… Kad se osjećam loše, samo se mislima vratim u ljeto 2016. godine. A Charles? Nit ga čula nit vidjela. Otišao je svojim putem…”, zaključuje

Više saznajte na izvornom linku: – PRIČA: Žena koja je napustila muža / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.