Prigodan program povodom dočeka brucoša na Islamskom pedagoškom fakultetu u Bihaću

E.Hasanagić / biscani.net

Jučer je u amfiteatru Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću održan program „Doček brucoša“, na kojem je iskazana dobrodošlica novim studentima, te su im ovom prilikom uručeni indexi sa prigodnim poklonima.

Na samom početku ašere je proučio student II godine odsjeka Islamske vjeronauke, Kenan Duraković, a voditeljica programa bila je studentica III godine odsjeka Socijalne pedagogije i duhovne skrbi, Emina Grošić.

Nakon ovog uvodnog dijela, novim studentima se obradtio dekan IPF-a u Bihaću prof. dr. Fuad Sedić i poželio im srdačnu dobrodošlicu te uspjeh u novoj akademskoj godini. Nakon toga, obratila se cijenjena asistentica Anita Ramulić-Mujkić koja je predstavila historijat fakulteta, aktivnosti i uposlenike fakulteta. Također, studentima se obratio i prodekan za nastavu i studentska pitanja, prof. dr. Izet Terzić te ukratko upoznao studente sa načinom funkcionisanja nastavnog procesa, a zatim se obratila asistentica Smaila Balić koja je studente upoznala sa odsjecima koji egzistiraju na Islamskom pedagoškom fakultetu. Prodekan za naučno-istraživački rad, doc.dr.Hajrudin Hodžić je pozvao studente da u svom ciklusu obrazovanja budu ustrajni, aktivni, te da daju svoj maksimum. Upriličena je i prezentacija motivacijskih i inspirirajućih poruka bivših najboljih i najaktivnijih studenata našim brucošima.

Završna riječ pripala je muftiji bihaćkom, Hasanu ef. Makiću, koji je također novim studentima bihaćkog IPF-a poželio dobrodošlicu i uspjeh u ovoj akademskoj godini.6

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...