PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD POGINULE PJEVAČICE: Manekenka Sara van sebe, sprema majci sahranu!

Kurir
- Anđele moj, ljepoto moja. Nije tako trebalo da odeš. Laka ti zemlja, neka te anđeli čuvaju - glasi jedna od brojnih oproštajnih poruka.

Prijatelji i kolege tragično nastradale pjevačice Rosite Trajanović (48), koja je u nedjelju poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na putu Mladenovac – Mali Požarevac, kod Vlaškog Polja, juče su se na društvenim mrežama opraštali od nje potresnim statusima.

– Anđele moj, ljepoto moja. Nije tako trebalo da odeš. Laka ti zemlja, neka te anđeli čuvaju – glasi jedna od brojnih oproštajnih poruka.

Podsjetimo, Rosita Trajanović bila je majka manekenke i bivše učesnice rijalitija “Farma” Sare Trajanović.

– Sara je van sebe. Bila je vezana za majku i njen iznenadni odlazak teško joj je pao. Ona je sada okupirana pripremama za sahranu. Sređuje papirologiju i sve što ide uz to – rekla je jedna Sarina prijateljica.

Tragedija se desila kada se automobil “pežo” kojim je upravljala Rosita direktno sudario sa “audijem”, a nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula u bolnici. Sumnja se da je ona zaspala za volanom od umora jer se, kako se pretpostavlja, vraćala sa nastupa.

(Kurir)

Trudnica dobila rukavice: Hvala Suba, beba će se zvati Danijel

NAJBOLJI Subašić je odlučio rukavice u kojima se zagrijavao za finale darovati obitelji iz Švedske, a druge idu u Pulu. Napravljene su posebno za njega i ne mogu se nigdje drugdje nabaviti s natpisom “Suba”

Dirnula ga je silna potpora koju su “vatreni” dobivali iz Hrvatske, pa je jednog od navijača odlučio i nagraditi. Zapravo dvoje, jer kad je počeo birati pobjednika, nije nikako mogao odlučiti.

– Ovo je nemoguće izabrati! Svi su zaslužili rukavice, a ne samo jedan. Najmanje što mogu učiniti je darovati još jedne – rekao je Suba.
Nakon poduljeg razmišljanja, odlučio je obradovati trudnicu iz Švedske sa sinčićem u naručju. Drugi favorit bila mu je djevojčica u golmanskom skoku u moru. Mlada majka zove se Bojana Maršić, rođena je u Švedskoj te živi u Stockholmu sa suprugom Dragom i malim Emilijanom.

– Od srca vam hvala, i redakciji i Subašiću. Ime za sina se sad zna. Zvat će se Danijel – rekao je oduševljeno Drago, koji je snimio fotografiju.

On se u Švedsku iz Županje doselio 1998. s roditeljima, kad je imao 10 godina. Tamo je upoznao i suprugu.

– Emilijan će u listopadu navršiti dvije godine, a drugi sin treba se roditi početkom rujna.

– Naši sinovi će biti iznimno ponosni na ovaj dar i još više će nam svima uljepšati uspomene na fantastično ljeto 2018. – rekao je presretni Drago.

Druga dobitnica nagrade ima 15 godina, iz Pule je i zove se Magdalena Pavlić. Fotografiju je snimio njezin otac na Kamenjaku.

– Nogometno ludilo nas je inspiriralo i odlučili smo skakati u more na razne načine oponašajući izbornika Dalića i njegovu smirenost, Domagoja Vidu i njegovu frizuru, Dejana Lovrena, koji plačući rukama oblikuje srce, Marija Mandžukića i njegovo specifično proslavljanje golova, Luku Modrića kako puca na gol, a posebnu pozornost posvetili smo Subašićevim spektakularnim obranama. Za potpuni dojam željeli smo se slikati odjeveni u Subašićev dres, ali ga nigdje nismo mogli naći i kupiti – ispričala nam je Magdalena.

S obzirom na to da je Suba pobjednikom proglasio Emilijana i mamu, u Švedsku idu rukavice u kojima se zagrijavao prije finalne utakmice s Francuzima.

Magdalena i njezina obitelj dobit će nove, originalne, personalizirane rukavice napravljene posebno za našeg “ministra obrane”. Na sebi imaju natpis “Suba” i takve se nigdje ne mogu nabaviti.

Dvije Dalmatinke imaju opasne planove za Rebića i Mandžu: “Nek svi na svitu znate…”

OD SVJETSKOG prvenstva u Rusiji Ante Rebić postao je miljenik Hrvatica i vjerojatno najpoželjniji neženja u državi.

Na dočeku Vatrenih Zagreb je bio pun plakata s natpisom: “Rebiću, oženi me!”, a čini se da su i Dalmatinke odlučile baciti udicu. I to na nešto samouvjereniji način.

“Nek svi na svitu znate, ženit će me Rebić Ante”, napisale su na plahti samouvjereno dvije Dalmatinke i dodale: “Ima i za Mandžu jedna!”

Fotografija se pojavila na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca i prikupila više od dvije i pol tisuće lajkova, a njima se ostaje samo nadati da su njihove poruke došle i do Rebića i Mandže.

Čuva je kao školjka biser: Ovo je djevojka Andreja Kramarića (FOTO)

Nakon spektakularnog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu u Zagrebu, Vatreni su se zaputili na večeru s ljepšim polovicama u jedan restoran

Jedan od junaka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Andrej Kramarić, poznat je po tome što o svom privatnom životu ne voli puno pričati. Jeidno što je svima bilo poznato jest da je šest godina bio u vezi sa Zagrepčankom Marinom Pavić s kojom je prekinuo još 2016. Nakon toga, samo je kratko u listopadu prošle godine otkrio da se u njegovom ljubavnom životu nešto promijenilo izjavivši da se nešto mućka.

”Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome”, zaključio je tada zagonetno i jedino potvrdio da je riječ o Hrvatici.

A kad su Vatreni u ponedjeljak poslije spektakularnog dočeka na zagrebačkom glavnom trgu pristizali u restoran gdje su se okupili s ljepšim polovicama, fotografi su ga snimili u automobilu s lijepom brinetom za koju su mnogi pretpostavili da je riječ upravo o njegovoj novoj djevojci koju je sve dosad skrivao.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...