Prijave za projekat “Better Together” za sve mlade s područja grada Bihaća

Biscani.net

Ukoliko ste iz Bihaća, imate 15-30 godina, te ste voljni za sticanje novih znanja i iskustva, prijavite se na projekat “Better Together” koji se realizira na temu identiteta, kulture sjećanja te izgradnje budućnosti kroz pomirenje.

“Better Together” je projekat koji razrađuje temu identiteta, kulture sjećanja (suočavanja s prošlošću) i izgradnje mira, a u projektu učestvuju mladi ljudi iz Bihaća i Bijeljine. Trening radionice u sklopu ovog projekta biti će realizirane u Bihaću, Hotelu „Park“, u periodu od 8. do 10.3.2019. godine.

U sklopu projekta biti će organizirane indoor i outdoor radionice, obilazak kulturno-historijskih insitucija u gradu Bihaću, gledanje filmova usko vezanih sa temom kulture sjećanja i dr.

Prijave za projekat traju od 10.2.2019. godine (nedjelja) do 22.2.2019. godine (petak) u 12:00 sati, a prijaviti se mogu mladi iz Bihaća koji imaju od 15 do 30 godina. U toku treninga za domaćine u Bihaću biti će osigurana ručak i večera te svi potrebni materijali za rad.

Projekat sprovode Centar za održivi razvoj “COR” – Bihać i Senat mladih OMOTE – Bijeljina uz financijsku podršku Udruženja za psiho-socijalnu podršku i bolju budućnost “Progres” iz Sarajeva te podršku Gradske uprave Bihaća.

Rezultate aplikacija očekujte najkasnije do 24.2.2019. godine.
Za sve ostale informacije obratite nam se putem e-mail: [email protected]

Svi zainteresirani klikom na navedeni lik mogu izvršiti prijavu te postati sudionik veoma značajnog projketa koji će, sigurni smo, donijeti mnogo korisnog znanja i iskustva.

https://docs.google.com/forms/d/1l8w1V7sRXwTc4QrKXQbAtVlBJXaf1uBLhrkrCRUY__Y/edit?usp=forms_home&fbclid=IwAR1W5v2KF6jBGWqDdS8G-DmdI-ILjdnEq6LyL9myetU8St8UTnZ-Jy_3GK8

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...