Ovaj muškarac je bio više nego zabrinut kada su mu njegova dva sina koja imaju sedam godina požalila na nekog čudnog lika u kombiju, koji se svaki dan parkira ispred škole i bulji u njih dvojicu, ali i u ostalu djecu.

Naravno da je ovaj čovjek napravio sve što bi svaki pravi otac uradio, pa je prijavio slučaj policiji, da bi nakon prijave stvari krenule u totalno neočekivanom smjeru.

Tata, koji je još uvijek u šoku je svoje iskustvo podijelio na društvenim mrežama, a svoju ispovijest je počeo sa time da je on pravi glupan, jer se pokazalo da je taj perverznjak na kojeg su djeca ukazivala i zbog kojeg je zvao policiju u stvari on sam.

Dalje je u svojoj ispovijesti napisao kako je u zadnje vrijeme radio na nekim električnim instalacijama na nekim objektima koji su se nalazili u blizini škole gdje su išli njegovi sinovi, te da bi se svakoga dana parkirao nedaleko od škole i u kombiju bi pojeo svoj doručak, sendvič ili nešto slično, te bi koristio wi-fi od škole.

Kaže da je znao i da mahne svojim sinovima kada bi ih vidio u dvorištu, ali pošto je na sebi imao naočale i kacigu, dječaci nisu ni shvatili da je to u stvari on, a ne neki perverznjak.

To je shvatio tek kada su tri policijska auta opkolila njegov kombi, a nakon 30 minuta razgovora sa policijom i direktorom škole svi su shvatili da je on, kako je sam rekao, bezopasna budala, pa su ga odlučili pustiti uz upozorenje da za sebe pronađe neko drugo mjesto na kojemu će provoditi svoju pauzu za obrok.