Besplatno edukativno druženje ”Naše putovanje počinje” s trudnicama održat će se 21. januara ove godine u hotelu ”Ibis Styles” u Sarajevu. Program počinje u 17 sati i traje do 19:30 sati. Domaćin projekta je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ”Mehmedbašić” te će prvo predavanje održati dr. Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i opstetricije.

Ovo je projekt koji mostarska kompanija „Sfera“ organizira više od godinu, a koji se održava svaki mjesec po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla i Zenica. Besplatna druženja okupe veliki broj trudnica na jednom mjestu, kao i doktore stručnjake koji govore o brojnim važnim temama te educiraju trudnice za porod, brigu o novorođenčetu i slično.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem Facebook stranice ”Roditelj”. Dođite da zajedno dijelimo najljepše trenutke vašeg života te dopustite stručnjacima da vas svojim savjetima i preporukama vode u tom periodu. Sve ste dobrodošle!


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Prijavite se na besplatno edukativno druženje s trudnicama u Sarajevu / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.