Eurosong 2004. godine u Istanbulu ostao je zapamćen kako po pobjedničkoj pjesmi tako i po izvođačici pobjedničke pjesme. Naravno radi se o ukrainskoj pjevačici Ruslani i pjesmi Wild dences.

Zasigurno je jedna od jedinih pet ljudi kojih se prosječan čovjek može sjetiti kada je riječ o eurovizijskim pobjednicima, a njezin hit Wild dances jedan je od najvećih hitova ovog natjecanja u povijesti.

Ruslana danas ima 46 godina i u Ukrajini je još uvijek velika zvijezda, a pogledajte kako izgleda:

foto: Instagram

foto: Wikipedia

foto: Wikipedia

Više saznajte na izvornom linku: – PRIJE 16 GODINA RUSLANA JE POBIJEDILA NA EUROSONGU: Zinut ćete kad vidite kako ona danas izgleda! (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.