“Prije 20 godina, iz hobija sam počela izrađivati nakit. Prestala sam pušiti pa eto da nekako zabavim ruke. Malo nakon, muž mi je platio nekakav tečaj za osnovnu obradu srebra i opremio malu radionicu.

Oboje smo radili, primanja su nam bila solidna i to je bio luksuz koji smo si tada mogli priuštiti.

Iduće ljeto upoznam ženu koja drži malu galeriju na moru i ona se ponudi da će prodavati moj nakit.

18 godina ja sam njoj slala nakit, a ona na račun uplaćivala polovicu prodanog iznosa. Nikad ja taj račun nisam dirnula, novci su samo kapali, knjigovođa je prtljao oko toga. Žena je napravila ime od mene tako da zadnjih par godina nevjerojatne svote uplacuje.

“I tako, mic po mic, kupih mužu novog bmw-a. Neki sportski, beskoristan za obitelj, ali njemu mio. Eno ga, puše se da ima najbolju ženu. Napravio naljepnicu za auto- kupila mi žena. A budala ne kuži da je najbolji na svijetu. Da je zaslužio još tri takva u ovih 25 godina braka što me trpi.”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Prije 20 godina, iz hobija sam počela izrađivati nakit” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.