Pune tri godine prošle su od objavljivanja planetarno popularnog hita “Despacito” Luisa Fonsija, koji je proslavio 32-godišnju, lijepu portorikansku misicu Zulejku Riveri (Zuleyka).

Njoj se život nakon uloge u spotu potpuno promijenio, a manekenka je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od NBA košarkaša Hose Huana Bare (J.J. Barea). 

foto: Instagram

Manekenka je osim ljepote, neodoljivog šarma i zanosne figure u spotu pokazala i plesačko umijeće čime je zaludjela mnoge muškarce širom svijeta.

Ona trenutno radi kao kao model i voditeljica. Međutim, Zulejka se bavi i fitnesom, a koliko se posvetila ovom poslu govori i činjenica da je sama smislila specifičan način vježbanja za dame koje imaju preko 30 godina, a njen program se zasniva na kardio vježbama i posebnom režimu ishrane. 

foto: Instagram

Inače, pjesma “Despacito” 2017. godine oborila je sve rekorde na digitalnoj platformi Youtube, a ona je i danas na tronu, kao pjesma sa najviše pregleda.  

Zahvaljujući ovoj pesmi, Luis Fonsi oborio je čak sedam Ginisovih rekorda.

Više saznajte na izvornom linku: – PRIJE 3 GODINE PLESALA JE U SPOTU ZA PJESMU “DESPACITO”, A ČEKAJTE DA VIDITE NJENE NOVE SLIKE: Niko ne može da vjeruje da ona sada OVAKO IZGLEDA / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.