“Prije dvije ipo godine sam ostavila muža i dvoje djece i otišla u Las Vegas. Živim sa muškarcem kog sam upoznala na poslovnom putovanju, tada mi je rekao da sam najljepša žena koju je ikada vidio.

Ja sam se odmah zaljubila, bio je prelijep i bogat… Godinu dana smo bili u kontaktu, nakon toga sam dobila vizu i otišla da živim sa njim. Muž nije znao šta planiram dok nisam spakovala kofere. Preklinjao me je da ostanem, ako ne zbog njega, makar zbog djece. Odbila sam.

Danas mi je starijem djetetu 10. rođendan, muž me je zvao da me zamoli da je makar pozovem i čestitam. Rekao mi je da je mnogo plakala što više nisam tu. Drugo dijete ima 4 godine, mislim da me se ni ne sjeća. Nemam predstavu kako je nabavio moj broj telefona. Izvrijeđala sam ga i prekinula vezu, rekla da me više nikada ne zove i da ne smatram to dijete kao svoje.

Možda bi trebalo da me grize savest, ali ja se stvarno osećam divno, uopšte mi ne nedostaju! Uživam u životu na visokoj nozi, ne moram da brinem više ni o čemu”
 

Više saznajte na izvornom linku: – “Prije dvije i po godine sam ostavila muža i dvoje djece…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.