Prije godinu dana je bila samo “Slobina žena”, a onda je unovčila ulogu prevarene supruge i danas je najveća zvijezda u Srbiji

Biscani.net
Kristina Kockar prije Zadruge bila je anonimna djevojka iz Zrenjanina. Nakon javne prevare njenog bivšeg muža postala je nemjerljivo veća zvijezda od njega

Kristina Kockar prije Zadruge bila je anonimna djevojka iz Zrenjanina. Nakon javne prevare njenog bivšeg muža postala je nemjerljivo veća zvijezda od njega

Kristina Kockar u “Zadrugu 1” kročila je 18. novembra 2017. godine, kao prevarena žena pjevača Slobodana Radanovića.

Mišljenja su se i dalje podjeljena – da li je Kristina ušla jer je željela popularnost, ili, kao što je više puta istakla, da sa mužem priča “oči u oči”, i da ne čeka 9 mjeseci da napusti rijaliti kako bi dobila odgovore na pitanja.

Iako po ulasku u Zadrugu Sloba nije bio zvijezda koja je punila klubove, kao sada, bio je pjevač i javna ličnost.

Njegova supruga, u tom trenutku, imala je nekoliko godina radnog staža kao stjuardesa, koja je radila za domaću nacionalnu avio-kompaniju, kao i za nekoliko inostranih.

Iako anonimna, Kristina je u Zadruzi pričala da je i tada zarađivala više od Slobodana, te da joj je plata iznosila i nekoliko hiljada eura.

Međutim, nenormalnu popularnost stekla je upravo u trenutku kada je kao prevarena žena i žrtva preljube ušla u rijaliti. Iz istog je uspjela da nakon 8 mjeseci izađe kao pobjednik, odnese 50.000 eura i potpuno porazi bivšeg muža koji je završio na 4. mjestu.

Od tada, Kristinin život drastično se promjenio. Otisnula se u muzičke vode, počela da zarađuje više od muža, prilično je promjenila fizički izgled, a nedavno se uselila i u sopstveni stan.

Kada je Sloba u pitanju, priča se da tezge naplaćuje dosta manje od svoje bivše žene, a ono u čemu je ona takođe iznad njega jesu reklame raznih proizvoda na društvenim mrežama koje Kija “papreno” naplaćuje.

Kijin izgled, kao i sve ostalo, drastično se promjenilo od ulaska u Zadrugu:

S druge strane, Slobi se prevara takođe isplatila, ali ga je bivša žena nadmašila i u poslu, a samim tim i po debljini bankovnog računa.

Suma sumarum, uprkos svom bolu usljed prevare, Kija je istu i te kako naplatila i prošla daleko bolje od svih ostalih – Luna Đogani i Slobodan Radanović više nisu zajedno, Luna je ponovo u Zadruzi umjesto da u spoljnom svijetu radi i zarađuje novac, Sloba radi ali daleko manje zarađuje od svoje bivše žene, a Kija svaki svoj korak i postupak debelo naplaćuje.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...