Prije je “izazivala”, a sada je potpuno g0la: Djevojka zvijezde West Hama uživa u prirodi!

Biscani.net
Djevojka zvijezde West Ham Uniteda i nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda i Real Madrida Javiera "Chicharita" Hernandeza je vrlo brzo postala rado viđeno lice na stranicama britanskih tabloida.

Djevojka zvijezde West Ham Uniteda i nekadašnjeg fudbalera Manchester Uniteda i Real Madrida Javiera “Chicharita” Hernandeza je vrlo brzo postala rado viđeno lice na stranicama britanskih tabloida.

Chicharito je prošle godine stigao u West Ham nakon epizode u Bayer Leverkusenu, a ove godine je u London stigla i njegova nova djevojka lijepa Australka Sarah Kohan.

Sarah je, prije svega zbog izazovnih fotografija koje postavlja na društvenim mrežama, ubrzo stekla veliku popularnost na Otoku i među tamošnjim medijima.

Još ranije je Sarah “izazivala”, pa je tako postavljala i fotografije momenta kada se povjetarac “poigrava” sa njenom kratkom haljinom, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, njena fotografija sa uživanja na odmoru na Havajima je izazvala puno pažnje i to jer se slikala potpuno gola na jednom vodopadu.

Inače, Sarah je od ove godine u romantičnoj vezi sa Chicharitom, studirala je na Harvardu, a zbog ljubavi se odlučila preseliti u London.

BONUS FOTO:

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...