Foto: Instagram

Najpoznatiji turski par Burak Özçivit i Fahriye Evcen, u subotu su postali roditelji. Fahriye je na svijet donijela dječaka teškog 3 kilograma i 670 grama, kojem su dali ime Karan. Par je s velikim nestrpljenjem iščekivao dolazak na svijet sina kojem su čak prije nekoliko sedmica otvorili i zvaničan nalog na Instagramu. 

Burak i Fahriye zaljubili su se prije skoro šest godina na snimanju serije “Calikusu”, a ubrzo su snimili i film “Aşk Sana Benzer” . U prve dvije sedmice prikazivanja film je pogledalo milion ljudi, a oni su postali najpopularniji turski par. Vjenčali su se 20017. godine u Sait Halim pašinoj vili iz 19. stoljeća na evropskoj obali Bosfora.  Za svoje bajkovito vjenčanje, samo za najam vile glumac je platio 75.000 eura. Iako je poduzeo sve potrebne mjere osiguranja kako bi najvažniji dan u njegovu i supruginu životu protekao u potpunoj tajnosti, na obali Bosfora vrebala je vojska paparazza i obožavatelja, koji su se, uprkos jakom osiguranju, uspjeli probiti do terase gdje se održavala ceremonija.

View this post on Instagram

❤

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Nakon vjenčanja Burak i Fahriye, ipak su uspjeli pobjeći od svih i u potpunoj anonimnosti posvetili su se isključivo sebi u vili Anantara Kihavah na Maldivima, gdje glumce niko nije prepoznao ni ometao u romantici.

– Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu rušiti svjetove. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio gubiti glavu. Fahriye me je uvjerila da prava ljubav zaista postoji – rekao je jednom prilikom Burak.

View this post on Instagram

Güzel eşim iyi ki doğdun sağlıkla huzurla hep birlikte ❤

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

View this post on Instagram

Gülen yüzüm, Can içim.. 🙏🏻

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

The post Prije nekoliko dana postali su roditelji, a ovako je počela ljubav Buraka i Fahriye appeared first on Azra Magazin.

(Autor: azra.ba)