“Prije nekoliko godina upoznao ribu preko nekog chata. 

Razmijenili fejs , pričali, sve proteklo normalno i dogovorimo se da pijemo kafu sutra u nekom kafiću tu kod Hrama. 

Gledao joj ja slike na fejsu, jeste malo seljačka faca ali rekoh nema veze. Bio sam i sa ružnijima a što ne bih s njom.

NIsam obraćao pažnju da na ni jednoj od milion slika koje je stavila na fejs nema cijela već sve do pojasa. Ne znam kako mi je to promaklo ali jbga, primio se ja kao majmun. 

I odem ti ja sutra na dogovoreno mjesto, ja sednem, poručim piće i čekam. Prilazi djevojka kojoj je pozadina kao trokrilni orman. 

Kad sam je vidio nije mi bilo dobro. Mislim da mi se smijala i konobarica iz kafića. Poslije nekog vremena kao krenemo svojim kućama i na ćosku kod neke apoteke ja joj pružim ruku da se pozdravimo a ona ne pušta, očekuje da je poljubim.

Došlo mi je da joj tresnem šamarčinu i da me ostavi na miru. Jedva nekako umakoh sav nervozan.”

(Komični statusi.rs)

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.