“Prije neku noć u 11 uveče kuca neko na vrata, naravno nisam otvorila odmah jer nisam nikoga očekivala.

Pitam ko je i muški glas kaže: “Naručili ste picu” , kažem da nisam ali on navaljuje da otvorim. Ja razmišljam i kontam da dostavljači vjerovatno ni ne rade ovako kasno.

Provirim kroz prozor ali ne mogu dobro da ga vidim ali na ulici vidim automobil koji nema nikakve oznake koje bi inače imao neki dostavljač.

Provirim kroz špijunku ali i dalje ne mogu da ga vidim jer se vjerovatno namjerno sklonio sa strane. Fino mu kažem da ode i da neću otvoriti vrata i da ću zvati policiju.

Čujem kako odlazi od vrata brzim koracima. Opet pogledam kroz prozor i vidim ga kako otvara vrata od kola i ulazi. Bio je obučen sav u crno, stariji i nije imao picu u rukama.

Dobro da nisam otvorila jer sam bila sama u kući. Sutradan saznam da je opljačkana kuća u komšiluku, pa išla sam da sam izjavu tj da ispričam šta sam vidjela.”

Izvor: Komični statusi

Izvor: / novi.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.