ZAMISLITE da ste toliko dobar nogometaš da ne jednom, nego dvaput srušite rekord u visini transfera. Samo dva igrača su to napravila. Prvi? Diego Maradona. A drugi? Ronaldo. Ne Cristiano iz Portugala, već originalni Ronaldo.

Ronaldo – tinejdžerska senzacija. Ronaldo – legendarni golgeter i nažalost, Ronaldo – genij za ozljede. Danas je obljetnica one koja mu je usmjerila karijeru. 

Prije točno 20 godina vratio se na teren u dresu Intera nakon duge ozljede kako bi zaigrao protiv Lazija u Serie A, ali već nakon šest minuta morao je napustiti teren. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teren je napustio na nosilima i u suzama, a tribine Olimpica utihnule su kao nikad prije. Ova ozljeda se uzima kao ozljeda koja je nepovratno usmjerila karijeru slavnog Brazilca koji nakon nje više nije bio isti igrač. 

12th April 2000

Ronaldo returns to the field after a long injury break. 6 minutes in, he tries a stepover and crack goes the knee again. He leaves the field in tears, the Olimpico remains quiet after that moment…

🎥: @90ordnasselA pic.twitter.com/lozEz9tqNx

— Uncle Sharma (@RSharmzz) April 12, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Prije točno 20 godina Olimpico je utihnuo. Ronaldo nikad više nije bio onaj stari / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.