Prije 15 godina, Kevinov život zauvijek se promijenio. Sve je počelo s povredom kičme. Izliječenje nije išlo u predviđenom pravcu, pa je ubrzo potvrdio oboljenje živaca – posttraumatske refleksne distrofije.

Ova rijetka bolest obično se javlja nekoliko tjedana nakon povrede ili operacije. Posljedice su jak bol i ograničena sloboda kretanja.

Bolovi su bili toliko jaki, da su prije 6 godina liječnici odlučili amputirati mu nogu. To je značilo ostatak života u invalidskim kolicima.
Ali Kevin je jedna vedra osoba. Uživa u životu i pokušava izvuči najbolje iz njega. Nedugo po amputaciji, upoznao je svoju buduću ženu, Kim. Ljubav se rodila od samog početka, a invalidska kolica nisu bila nikakav problem.

Došao je i taj dan. Kim sa svojim ocem kreće prema oltaru, i tamo saznaje tajnu koju je Kevin dobro čuvao već neko vrijeme.

Pogledajte video u kome Kevin priznaje Kim svoju tajnu:

Kada je župnik zamolio sve goste da ustanu, to je učinio i Kevin. Tajno je odlazio na fizikalnu terapiju i zahvaljujući velikoj upornosti, ponovno je mogao stati na svoje noge.(novizivot.net)