Prijedorska policija jučer je, tokom kontrole automobila mercedes kojim je upravljao E.B. iz Sanskog Mosta, pronašla i oduzela 940 tableta “Heptanon” i pet ampula morfijuma, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.

“Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica E.B., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti će dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”, naveli su iz Policijske uprave Prijedor.

Izvor: CAZIN.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.