Kristina Kija Kockar prije nekoliko mjeseci uplovila je u vezu s bivšim dečkom Dušice Jakovljević, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, o kome nije dosad mnogo govorila, ali je sada otkrila kakav seks ima s njim. 

Pjevačica je bez dlake na jeziku istakla i zašto smatra da joj Luna Đogani i dalje nije do koljena, a onda je analizirala i novu djevojku bivšeg muža Slobe Radanovića

Kija je progovorila o trenutno najaktuelnijoj temi, prebijanju Nadežde Biljić. 

Kija je rekla da je Toma u prvoj sezoni bio miran i kulturan dečko i da ne zna šta se sad promijenilo. 

– Ispratila sam kako se Toma nasilno ponašao još dok je bio u “Zadruzi”, a problem treba istog trenutka u korijenu sasjeći. Nažalost, ako čovjek jednom udari ženu, udarit će je ponovo još jače. U prvoj sezoni Toma je bio miran i kulturan dečko. Ne znam šta se promijenilo, ali nasilje nad ženama je za mene veliko ne. 

Na Lunine optužbe da joj Kijini fanovi podmeću da opravda nasilje nad Nadeždom, Kija je kazala da misli da se Luna time vadi. 

– Naravno da mislim da se time vadi. Tu prepisku je objavila njena fan stranica, koju ona sama prati, a koja je nakon toga ugašena. Jako je ružno da uvlači moje fanove u to, a pogotovo da mene uzima u usta. Sve što sam imala da kažem o tome, rekla sam. Uvijek ću osuditi svakog ko podrži nasilje nad ženama. Nema izuzetka. 

Kristina smatra da Lunina popularnost nju ne može zasjeniti. 

– Bože me sačuvaj ako ta vrsta popularnosti mene zasjeni. 

Kristina je također izjavila da je čula Luninu pjesmu i da ona, kao i većina publike, misli da to ne pjeva Luna.  

Pjevačica je trenutno prezadovoljna svojom karijerom, nastupi su joj posjećeni, a pjesme slušane. 

– Prezadovoljna sam. Nastupi su posjećeni, pjesme slušane. Ja sam tek počela, bit će uspona i padova, ali bitno je da si vrijedan i pošten. 

S Dušicom ima super odnos. 

Slobinu djevojku nije željela komentirati. 

– Ne bih ni to komentirala. Znam ko je još odavno, a on kad bude htio da je predstavi javnosti, to će uraditi – rekla je Kija.

Dodala je i to da je sadašnja Slobina djevojka bolja od Lune. 

S obzirom da joj je sa novim dečkom lijepo, potvrdila je da sa Slobom nije imala seks zato što možda on nije bio odgovarajući partner i da je sigurna u to, ali da je Sloba bio njena porodica i sve na svijetu. 

Na pitanje kakav seks sada imaš sa dečkom, Kristina je odgovorila u mozak. Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba