PRO PR Awards: Krupljanka Ilarija Bašić dobila specijalno priznanje


Posao koji znači obrazovanost, kreativnost, talent, umijeće sa ljudima i iznad svega ljubav, “dodijelili” su “ još jedno priznanje Krupljanki Ilariji Bašić.

Ljepotu, inteligenciju i predan rad Ilarije Bašić najbolje i najkompetentnije je u svojoj čestitki opisao director MITA Group, direktor Ejub Kučuk.

Zato,neka uvod budu te riječi :

“Šest godina je za naše klijente pisala uspješne priče kao PR Manager, a posljednje dvije godine, kao PR Director MITA Group, osvaja nove klijente, srca potrošaca i rješava brojne krizne situacije. Ne žali se nikada, stalno uči, nesebično dijeli znanje s kolegicama, ulijeće kad god, kome god i gdje god u agenciji treba, pomoć ili “second opinion” trazi samo kad baš zagusti. Za nju mogu reći da je poetska duša, odana, poštena i vjerna kolegica, kuharica, majka, supruga, neko na koga se mozeš osloniti kad god ti treba i za koga se nikad ne trebaš brinuti hoće li ti osvijetliti obraz. Neko ko te neće napustiti kad ti je najteže i ko će se boriti do zadnje kapi krvi ukoliko je to potrebno.

Od danas je Ilarija Bašić bogatija za još jedno profesionalno priznanje “za doprinos u razvoju i pozicioniranju struke odnosa s javnošcu u BiH”. Vrijedno priznanje koje dodjeljuje međunarodna komisija, koje je odavno zaslužila, koje je kruna rada, san svakog profesionalca i koje potvrđuje da MITA Group ima najbolje stručnjake u različitim segmentima komuniciranja.

Hvala ti za sve ove godine, sve uspjehe i sve što si učinila na razvoju PR odjela, ali i cijele MITA Group draga Ilarija.”

Međunarodna komisija PRO PR Awards-a, koji djeluje u sklopu PRO PR konferencije, prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Europi, objavila je imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO PR Awards.

Tako su, između ostalih, dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Bosne i Hercegovine su: Ilarija Bašić (Mita Group), Nikolina Zeljko (Spark poslovni park), Ratko Kovačević (Uprava za indirektno oporezivanje).

Najboljom menadžericom u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld, a pobjedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odnio je Grad Šibenik.

U povodu obilježavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodijeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacijskom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Priznanja su utemeljena 2012. povodom obilježavanja desete godišnjice konferencije, a namijenjena su pojedincima koji su na osobit način doprinijeli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacijski stručnjak iz regije i svijeta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.

“Izuzetna mi je čast što ćemo 15. obljetnicu PRO PR konferencije obilježiti svečanom dodjelom priznanja pojedincima koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno promiču važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utječe na razvoj društvenih situacija”, rekao je ovom prigodom predsjednik organizacijskog odbora PRO PR konferencije, Danijel Koletić.

Svečana dodjela priznanja PRO PR Awards održat će se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila 2017. u Termama Tuhelj u Hrvatskoj.

Čestitke svima,a posebno našoj Krupljanki Ilariji Bašić, ponosu njene Une I Bosanske Krupe !0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...