Luna Đogani, pobjednica druge sezone „Zadruge“, smislila je plan za tajno putovanje sa Markom Miljkovićem daleko od svih, pa i od majke Anabele, koja se protivi njihovoj vezi.

Naime, ona je kao prvoplasirana od produkcije dobila putovanje u Egipat za dvije osobe. Iako su svi pomislili da će povesti mamu, sestru ili drugaricu, Luna je riješila da otputuje sa bivšim-budućim dečkom Markom Miljkovićem, a da za to niko ne sazna, posebno ne majka Anabela, piše alo.rs.

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

– Luna je odmah pitala predstavnike produkcije, ali i turističke agencije da li je moguće da povede Miljkovića, ali da oni to nikome ne otkriju – ispričao je izvor upoznat sa cijelom pričom i dodao da je blogerka zahtijevala da na putovanje krene krajem ovog mjeseca.

– Ona je u toku jučerašnjeg dana otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pjesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gdje će se sa Miljkovićem vidjeti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedjeljno romantično putovanje u Hurgadu – kaže dobro obavešteni izvor.

Kako kaže, mami još ne planira da kaže za to jer Anabela za Marka ne želi ni da čuje.

– Luni je osim pomirenja sa Markom važno i da dobije maminu podršku, ali to za sada teško ide. Anabela ne želi da njena kćerka bude u vezi sa di-džejom iz Brusa jer smatra da je pored njega nesretna. Krivi ga za Lunine nervne slomove u „Zadruzi“ i smeta joj razlika u godinama između njih – priča dobro obaviješteni izvor.

Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vrijeme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan. Trenutno, jedino on podržava Lunu u namjeri da se sa Miljkovićem pomiri. Što se Anabele tiče, kako je rekao izvor dobro upućen u porodične prilike te porodice, pitanje je šta će biti i da li će i kada prihvatiti činjenicu da se Luna i Marko, uprkos svemu, i dalje vole.

Izvor vijesti: Ozren Tosic / azra.ba