RONALDINHO se već mjesec dana nalazi u zatvoru u Paragvaju u kojem čeka rasplet svog slučaja nakon što je uhićen zbog toga što je u zemlju ušao s lažnom putovnicom.

Nakon što je prije nekoliko dana iz zatvora procurio video u kojem se vidi kako Ronaldinho igra nogomet s ostalim zatvorenicima, sada se pojavio još jedan.

Slavni nogometaš sprijateljio se s nekoliko ljudi u zatvoru pa je tako snimio poruku s cimerom iz ćelije Moraesom/Moralesom (nije poznato točno prezime) koju je onda poslao njegovoj obitelji. 

“Lijep pozdrav želim obitelji Moraes/Morales! Ovdje sam s mojim suigračem, s mojima napadačem, Pablom. Igra jako dobro i družimo se. Uskoro ćemo opet igrati zajedno”, kaže Ronaldinho u toj poruci koju je GloboEsporte opravdano ocijenio potpuno suludom i besmislenom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Pablu Cesaru Moraesu/Moralesu ne zna se puno, ali poznato je da je riječ o bivšem policajcu koji je u zatvoru završio zato što je surađivao s dilerima. Bio je dio skupine od devet policajaca koji su štitili dilere na sjeveru Paragvaja.

Video koji je snimio s Ronaldinhom bio je namijenjen samo njegovoj obitelji, ali je procurio u javnost tijekom nedjelje. Pogledati ga možete ispod teksta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Procurio novi video Ronaldinha iz zatvora, priča iza njega potpuno je suluda / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.