To je šokiralo njenu majku Mariju koja ju je odvukla u prostoriju u kojoj boravi mali željko sa dadiljom Klarom i počela da je udara. Iako kamere ne snimaju ovaj dio imanja, Kulićke su bile ozvučene bubicama, pa se na snimku jasno čulo sve što se dešavalo između mame i kćerke.

Najprije je Marija udarila Miljani dva jaka šamara u namjeri da je otrijezni.

“Da te nisam vidjela da si izašla napolje, đubre jedno”, vikala je Marija koja je sve vrijeme udarala ćerku. Sa njima je bila i dadilja Klara, koja je pokušala da smiri strasti između majke i kćerke.

“Da li si videla kako me je mama tukla? Sad sam se otrijeznila, a ona me je bez prestanka udarala”, kukala je Miljana. Ona je bila toliko pijana da je umislila da joj je sin u krevecu, pa je prišla da ga poljubi za laku noć.

“Poljubila je praznu kolijevku jer je mislila da je Željko u njoj. Nagnula se nad kolijevkom i mislila da je sina poljubila u stomak. Bacila je Zolin prsten u bazen, a onda skočila da ga izvadi” pričala je Klara Mariji, koja je načisto poludjela i počela kćerku da naziva svakakvim imenima.

“Od sutra ideš gdje te ja vodim za ruku kao idiota, jer si nesposobna da samostalno funkcionišeš. Đubre jedno pokvareno, ološu jedan! Kako ti ja kažem tako ćeš da radiš. Da li znaš da si mogla da umreš kad si skočila u bazen”, bijesnila je Miljanina majka.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)