Jasmin živi u Londonu, a sopstvenu nevinost stavila je na aukciju još prošle godine, kada se zarekla da će je prodati onom ko najviše ponudi. To je konačno i učinila, a „kupac“ njene nevinosti je holivudska zvijezda.

Pristala je na finalnu ponudu od 1,2 miliona eura, a o kojem se glumcu radi, nije željela da otkrije, kao ni sopstveno prezime.

Iz kompanije „Cinderella Escorts“, preko koje je oglasila prodaju nevinosti, kažu da je na aukciji pobijedio holivudski glumac iz Los Angelesa, koji je svojom ponudom nadmašio biznismena iz Münchena i fudbalsku zvijezdu iz Manchester Uniteda.

Sastanak bi trebao da se dogodi u jednom hotelu, a Jasmin je prije konačne odluke išla na večeru sa svom trojicom i priznaje da je to iskustvo bilo nevjerovatno.

“Roditelji me podržavaju od samog početka. Znaju za sve i slažu se. Imam 26 godina i znaju da sam dovoljno odrasla kako bih sama odlučila šta ću činiti sa svojim tijelom“, objasnila je za „Mail Online“.

Kaže da se upoznala sa glumcem čiji je veliki fan: “Više sam nervozna što sam fan nego što ću izgubiti nevinost. Ali, ko zna. Možda budem još nervoznija kada uđem u hotel.“

Takođe, nije očekivala da će njena nevinost dostići toliku cijenu, a svoju odluku da proda nevinost branila je više puta.

“Mislim da bi svaka djevojka radije postupila isto nego izgubila nevinost sa momkom sa kojim će poslije raskinuti“, zaključila je Jasmin.