Kao što već sigurno znate, “pipači” su posebna kategorija srpskog potrošačkog društva nastala iz potrebe prosječnog potrošača da kupi “pravu” veknu hljeba, jabuku, lubenicu…

Marica Lukač je prodavačica iz Srbije, a svoja zapažanja vezana za ponašanje mušterija u toku pandemije korona virusa odlučila je da objavi u videu na svom Fejsbuk profilu.

– Svi znate ko su pipači, čuli ste, vidjeli ste. Išao je onaj smiješan klip. Pipači su oni što pipaju sve redom u prodavnici, pogotovo hljeb. E sada su se pojavili duvači – objašnjava prodavačica, zatim demonstrira kako to izgleda, a na kraju opominje na jednu vrlo ružnu i bitnu stvar dok vladaju virusi – lizanje prstiju da bi se lakše baratalo novcem.

– Ne pušite u narod, ne pipajte hljeb, ne pljujte u prste – zaključuje prodavačica.

Video do sada ima više stotina hiljada pregleda kao i na hiljade lajkova, a putem komentara su joj upućene uglavnom riječi podrške, ali i iskustva koleginica.

Novi.ba/Alo.rs

Više saznajte na izvornom linku: – PRODAVAČICA DETALJNO OPISALA PONAŠANJE LJUDI ZA VRIJEME KORONA VIRUSA: Bit će vas sramota kad ovo čujete! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.