PROGOVORILA PLAYBOY ZEČICA O VEZI S TRUMPOM: ‘Bili smo skupa 10 mjeseci, Melanija je baš tada rodila sina…’

theworldnews.net
U svom prvom televizijskom intervjuu, McDougal je ispričala da je s Trumpom bila u vezi 10 mjeseci te da je tokom tog vremena razvila i osjećaje za njega. 46-godišnja bivša Playboyeva zečica ispričala je da se seksala s Trumpom na prvom spoju, a zatim je otišla kući plačući jer joj je on ponudio novac za seks

U svom prvom televizijskom intervjuu, McDougal je ispričala da je s Trumpom bila u vezi 10 mjeseci te da je tokom tog vremena razvila i osjećaje za njega. 46-godišnja bivša Playboyeva zečica ispričala je da se seksala s Trumpom na prvom spoju, a zatim je otišla kući plačući jer joj je on ponudio novac za seks. Odbila je.

‘Nakon što smo bili intimni, pokušao mi je platiti a ja nisam znala kako bih reagirala. Ne znam ni kako bih opisala izraz na svom licu tada. Sigurno sam izgledala jako tužno’, rekla je dodavši da ju je ta Trumpova ponuda jako povrijedila jer ona nije bila takva djevojka. ‘On mi je onda rekao da sam zbilja posebna’, kaže McDougal.

Nakon njenog intervjua za CNN, Bijela je kuća poslala priopćenje u kojem kažu da to nije istina te da Trump nije bio s njom u vezi.

McDougal se prisjetila i osjećaja krivice kad je došla u Trumpov stan u Trump Toweru, a on joj je pokazao Melanijinu spavaću sobu. Bilo joj je čudno da on i žena spavaju u odvojenim sobama.

‘Mislila sam da možda imaju bračnih problema. Jedva sam čekala da izađem iz stana. Činiti nešto tako pogrešno je dovoljno, ali činiti to u nečijoj tuđoj spavaćoj sobi, u nečijem domu i krevetu, to je posebno loš osjećaj. Jedna sam čekala da izađem van. Samo sam se htjela vratiti u svoju hotelsku sobu.’ U to je vrijeme Melania tek rodila njihovog sina Barrona.

Uprkos osjećaju krivice, nastavila je aferu s Trumpom. Sada kaže da zna da je to bilo pogrešno i da joj je žao.

‘Tada sam bila drugačija. Zabavljala sam se, bila sam na Playboy sceni. Uživala sam u životu koliko god sam mogla. No u meni su se stvorili i osjećaji za njega. Bila je to prava veza. Sada mi je žao i ne bih voljela da neko takvo šta učini meni’, kaže McDougal i dodaje da je slika Trumpa koja se sada prikazuje u javnosti drugačija od onog Trumpa kojeg je ona poznavala. Opisuje ga kao šarmantnog i harizmatičnog. Rekla je i da je sigurna da je i on nešto osjećao prema njoj. Kaže da joj je uvijek govorio da ju voli, a imali su i nadimke jedno za drugo. ‘Zvao me mala ili prekrasna Karen’, rekla je.

McDougal je prošle sedmice podigla tužbu protiv izidavača National Enquirera koji je navodno otkupio ekskluzivna prava na njenu priču o vezi s Trumpom, a zatim je nikad nije objavio kako to ne bi Trumpu naštetilo uoči predsjedničkih izbora.

U intervjuu je rekla da je pomislila da će to biti ozbiljna veza. Trump ju je pozivao i na događaje na kojima se okupljala njegova porodica. McDougal kaže da je upoznala svu njegovu djecu, osim malenog Barrona. Jednom je prilikom čak fotografirana s Ericom Trumpom, za kojeg je rekla da je baš simpatičan. Njega je upoznala na zabavi za Trump Vodku. Na idućoj je zabavi upoznala i Ivanku Trump. Ispričala je kako je Trump često hvalio svoju kćer, a njoj je govorio da je ‘jednako lijepa kao Ivanka’.

‘Bio je jako ponosan na nju. Ona je genijalna žena. Prekrasna je. Kći mu je i trebao bi biti ponosan na nju. Meni je rekao da sam lijepa poput nje’, kaže McDougal i dodaje da je tijekom njihove veze Trump rijetko spominjao MelaniJu. Tek je jednom rekao da se divi njenom intelektu i činjenici da govori četiri ili pet jezika. McDougal je rekla da je Trump plaćao avionske karte svaki put kad bi se htio vidjeti s njom. Ona nije znala da se Trump tada viđao i s drugim ženama. Kaže da je mislila da je ona jedina.

Jednom je bila na istoj zabavi o kojoj je nedavno medijima ispričala porno glumica Stormy Daniels. I ona je rekla da se te večeri seksala s Trumpom. McDougal kaže da joj to nije jasno i da ne razumije kako je te večeri Trump imao vremena i za Daniels. ‘Odmah sam pomislila kako je mogao biti s njom kad sam ja bila s njim te večeri’, kaže.

Afera je završena u aprilu 2007., nakon deset mjeseci.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...