Progovorio Miljanin prijatelj kod kojeg je otišla nakon bijega sa Zolom: Zgroziti ćete se šta mu je rekla zašto je ostavila malog Željka u Zadruzi!

ekskluziva.ba
Miljana Kulić je pobjegla iz "Zadruge" i ostavila tamo sina Željka jer je shvatila da nije favorit publike. Kontroverzna Nišlijka se nakon izlaska iz rijalitija sa svojim momkom Lazarom Čolićem Zolom uputila u Železnik, u stan svog prijatelja Predraga Čanovića, kome se navodno izjadala kako nije dobila veliku podršku glasača.

Miljana Kulić je pobjegla iz “Zadruge” i ostavila tamo sina Željka jer je shvatila da nije favorit publike.

Kontroverzna Nišlijka se nakon izlaska iz rijalitija sa svojim momkom Lazarom Čolićem Zolom uputila u Železnik, u stan svog prijatelja Predraga Čanovića, kome se navodno izjadala kako nije dobila veliku podršku glasača.

– Miksi mi je rekla: “Pogodila me je nepravda jer je Milan Metković, koji je skoro ušao u “Zadrugu” dobio 51 odsto glasova publike, a ja svega 34.

To znači da je on veći favorit od mene”. Nije to mogla da podnese, pobijesnila je i zato je odlučila da napusti rijaliti – otkriva Čanović za “Informer” i dodaje da je Kulićevu momak pokušao da spriječi:

– Zola je pokušao da je zadrži, ali kada je shvatio da je ona odlučna u svojoj namjeri, riješio je da joj se pridruži. Zaljubljen je u nju i zato je želio da bude uz svoju djevojku.

Kada su iz konkurentskog rijalitija “Parovi” saznali da se Miljana i Zola štekaju u Peđinom stanu, odmah su kontaktirali s njima i nudili im kule i gradove.

– Mene su pozvali, a ja sam im na telefon dao Miljanu i Zolu. Njih dvoje su razgovarali sa ljudima iz “Parova” i ovi su ih ubjeđivali da odmah pređu kod njih. Ponudili su im veliku svotu novca, ne znam tačno koliko. Zola se pokolebao zbog para, ali je Miljana kategorično odbila – ispričao je izvor i pojasnio…

– S obzirom na to da je u “Parovima” njen bivši momak i otac njenog djeteta Ivan Marinković, za produkciju bi bio pun pogodak da Miljana uđe sa Zolom. Tako bi nastao opšti haos i to bi im diglo gledanost.

Miljana i Zola su danas otputovali za Niš, kako bi ona upoznala oca Sinišu sa vjerenikom.

– Baš mi djeluju zaljubljeno. Cijele večeri su se zezali i bili su baš prisni. Planiraju da u Miljaninom rodnom gradu otvore neki kafić ili pab. Prvo će to morati da aminuje tata Siniša, koji je sada već upoznao zeta – ispričao je Zolin drug, koji takođe navodi da će se Miksi vratiti po sina Željka za nekoliko dana.

– Rekla mi je da će se sigurno vratiti po Željka, samo da se malo adaptira. Ima povjerenja u produkciju i zna da će ga oni tamo lijepo čuvati. Uostalom, tamo je i njena majka Marija, koja će svakako bdjeti nad malim Željkom – završio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.33

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...