PROGOVORIO NAJBOLJI DRUG PJEVAČICE: Ne mogu više da ćutim, ovo je istina o njihovom braku! Zoran je vikao `Ma crkni više`! DVA DANA KASNIJE JE UBIJENA!

Kurir
Dva dana pred ubistvo Jelene Marjanović prisustvovao sam žestokoj svađi između pjevačice i njenog muža Zorana. Svađali su se i ranije, ali ovog puta Zoran joj je u naletu bijesa rekao: „Ma, crkni, baš me briga!“ Jelena mu je odgovorila: „Bolje je da umrem nego ovako da životarim.“ Pokušavao sam da ih smirim, ali nije vrijedilo. Nisam ni slutio da ću je tada posljednji put vidjeti. Kao da je znala da će biti ubijena.

Ovako za Kurir priča prijatelj Jelene Marjanović, svjedok žučnih rasprava bračnog para iz Borče, koje su bile svakodnevne nekoliko mjeseci pred Jeleninu smrt.

Nisu mi se povjeravali

– Nisam mogao više da ćutim, riješio sam da kažem šta se dešavalo među njima. Ne samo te večeri kad smo se posljednji put vidjeli nego i mnogo ranije – priča naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne pominjemo ime zbog situacije u kojoj se nalaze porodice Marjanović i Krsmanović.

On objašnjava da je u početku sve bilo u redu u njihovoj vezi.

– Imali su lijep brak, dobili su i kćerkicu Janu. Lijepo su se slagali, djelovalo je da je sve u redu. Ali u posljednje vrijeme se sve promijenilo. Počeli su često da se svađaju, čak i zbog nekih sitnica. Često smo se družili i vremenom mi je postalo neprijatno da prisustvujem žučnim raspravama i uvredama. Međutim, ni Zoran ni Jelena nisu mi se povjerili, nisam znao šta je uzrok tome – navodi prijatelj Marjanovića

Prema njegovim riječima, do kulminacije je došlo krajem marta 2016. godine. Dva dana kasnije, Jelena je ubijena.

– Izašli smo jedno veče, bilo je tu još nekoliko prijatelja. Tada sam shvatio koliko se njihov odnos pogoršao, jer su se sve vrijeme prepirali. Jelena je nešto rekla Zoranu, koji joj je odgovorio:“ Ma, crkni više, baš me briga!“ Vidio sam mu po izrazu lica da je jako nervozan! Jelena mu je kroz suze odgovorila: „Bolje je da umrem nego ovako da životarim. Dosta mi je više ponižavanja i maltretiranja“ – priča naš sagovornik i nastavlja:

– Potom je Zoran ustao i viknuo: „Pogledaj se na šta ličiš! Sredi malo tu kosu i nokte, kako to izgledaš?“ Situacija je bila napeta, bili su na ivici da se pobiju. Bio sam šokiran i pokušao da smirim situaciju. Rekao sam: „Šta vam je, šta se to dešava među vama? Jedan dan da prođe a da se ne svađate. Na šta ovo liči, spustite malo loptu.“ Ubrzo smo se razišli. To je bio naš posljednji susret, Jelenu više nisam vidio. Kao da je predvidjela svoju smrt.

Prijatelj Marjanovića kaže mu je bilo očigledno da im je brak u krizi, ali da ne zna da li je Zoran bio s drugim ženama, kako se pisalo u medijima.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...