Pronađeno beživotno tijelo u rijeci Bosni u Žepču

ba.n1info.com

Jučer je u 11,55 sati obaviještena dežurna služba Policijske stanice Žepče da je mještanin, u mjestu Globarica, općina Žepče, na lijevoj obali rijeke Bosne, uočio beživotno tijelo ženske osobe.

Odmah nakon primljene prijave na mjesto nesreće je upućena patrola policije, koja je potvrdila tačnost primljenih informacija i koja je obezbjedila mjesto nesreće do dolaska uviđajne ekipe Policijske uprave Žepče.

Nakon izvršenog uviđaja beživotno tijelo je po nalogu dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, koji je i rukovodio uviđajnim radnjama, prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje će biti izvršena obdukcija, kako bi se utvrdio uzrok smrti osobe.

Paralelno sa tim, poduzimane su mjere i radnje policijskih službenika na utvrđivanju identiteta smrtno stradale osobe. Poduzetim radnjama i izvršenim prepoznavanjem je potvrđen identitet, te je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi H.D., rođenoj 1964. godine, iz Zenice, čiji je nestanak prijavljen 4. februara 2019. godine, u dežurnoj službi Policijske stanice Crkvice u Zenici, saopšteno je iz MUP-a ZDK.

Izvor: ba.n1info.com0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...