Pronašao sam djevojku koja je pukom slučajnošću iz imućne porodice. Imala je sve što poželi pa su je tako na neki način i razmazili.

Tokom zabavljanja većinu stvari je kupovala na svoju inicijativu, pa nam je tako plaćala i neka putovanja. Nikada joj ništa nisam tražio, i zaista nisam takva osoba da bih iskorištavao nekog. U međuvremenu smo se vjerili i sve je išlo po planu da se uzmemo.

 
Prošli mjesec su joj roditelji kupili stan, pa mi je juče predložila da potpišemo predbračni ugovor jer se želi zaštititi. Ja sam odmah pristao jer zaista nemam namjeru da joj uzmem ni dinara. Međutim u međuvremenu se meni ukazala jako dobra poslovna prilika u inostranstvu. Vjerujte mi da se okakva prilika dobija samo jednom u životu. Predložio sam joj da prihvatim tu priliku, da odem u inostranstvo na dvije godine, zaradim novac i kupim neku malu garsonjeru. Tu bi garsonjeru kasnije izdavali nekim ljudima, te bi od tih para plaćali režije u njenom stanu.

U slučaju da se rastanemo, taj bi stan pripao meni, da ne dođem u situaciju da nemam gdje da spavam. Međutim ona je na te moje riječi burno reagovala, kao da se uvrijedila što sam to rekao. Počela je da pravi drame i rekla je da će me ostaviti ako prihvatim tu ponudu.

Trenutno sam u situaciji gdje ne znam šta mi je najbolje činiti. Volim je svim srcem, o razvodu ne razmišljam ali opet me brine šta može da se desi u budućnosti.
Izvor: magazindan.info

Više saznajte na izvornom linku: – “Pronašao sam djevojku koja je pukom slučajnošću iz imućne porodice” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.