PRONAŠLA SAM NOVČANIK U BUSU, MAMA ME NATJERALA DA UZMEM SAV NOVAC: A onda me natjerala da uradim OVO, ONA JE MONSTRUM!

Roditelji bi trebali navoditi djecu na pravi put i učiti ih osnovnim moralnim vrijednostima, učiti ih da ne kradu, da ne prisvajaju ono što im ne pripada, učiti ih da budu dobri i pošteni, međutim nisu svi takvi. Dopisivanje kćerke sa majkom koje se prije par dana pojavilo na društvenim mrežama šokiralo je sve. Djevojčica je naime tražila savjet od majke nakon što je u autobusu pronašla novčanik šta da uradi sa istim, a odgovori koje je dobila su blago rečeno sramotni. Pogledajte

BONUS

a sam bivša drugarica one koja je napisala da sam joj se prestala javljati jer je rodila treće dijete a ja ne mogu imati djecu.

Priznajem da mi jeste teško kada vidim nju sa svojom djecom ali to nije razlog prekida našeg prijateljstva.

Žalila mi se jednog dana i molila me je da joj nešto uradim, rekla sam joj da imam puno obaveza oko posla i da ću raditi do kasno uveče i da sam jednako zauzeta i ja pa ne mogu stići da joj uradim uslugu.

Rekla mi je kako ja ne mogu znati kako je to imati puno obaveza jer ja nemam djecu. Kao da ju je neko tjerao to da radi, još meni nabija moju nemogućnost da imam djecu na nos.

Nije prvi put da kaže tako nešto i da me potcjenjuje. Muka mi je više od nje!

Više saznajte na izvornom linku: – PRONAŠLA SAM NOVČANIK U BUSU, MAMA ME NATJERALA DA UZMEM SAV NOVAC: A onda me natjerala da uradim OVO, ONA JE MONSTRUM! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.