Bajkovito uređenje prostora, elegantno dvorište i prostrani bazen će vam otkloniti brige svakodnevnice i omogućiti opuštanje za pamćenje.

Romantičnost ovog toplog prostora uređenog sa stilom savršena je lokacija za održavanje vjenčanja. Bilo da maštate o tome da vaš posebni dan bude u elegantnoj sali ili na pažljivo uređenom otvorenom prostoru, Villa Damjanis će vam omogućiti nezaboravnu magičnost.

Ukoliko želite da svom partneru priredite nešto posebno i uživate u međusobnom društvu, intimnost koju nudi Villa Damjanis će ideju romantičnog vikenda podići na novi nivo. Kada je riječ o slavljenju ljubavi, mogućnost noćenja čini je idealnom lokacijom za proslavu momčke ili djevojačke večeri koju ćete i vi i vaši najbliži prijatelji pamtiti do kraja života.

Villa Damjanis  je takođe perfektan prostor za proslavu prvog rođendana ili krštenja vašeg djeteta, jer pored prostrane unutrašnjosti nudi i pažljivo održavano dvorište u koje stane i do 200 ljudi a koje će mališani obožavati. Tu se mogu bezbrižno igrati dok ih odrasli drže na oku i uživaju u proslavi.

Takođe, mogućnost dnevnog korištenja bez noćenja obradovaće sve one koji tragaju za elegantnim mjestom na kome mogu održati koroporativna druženja i team building. Skladan raspored prostorija i veliko dvorište će svim prisutnima omogućiti dovoljno ličnog prostora na jednom mjestu, a garantovano će podići ugled vaše kompanije.

 

No, to su samo neke od mogućnosti koje nudi ovaj nesvakidašnji prostor. Vaše je samo da zamislite, za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Više saznajte na izvornom linku: Saša Leper – Pronašli smo savršeno mjesto – i zove se Villa Damjanis / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.