PRIJE dva tjedna objavljeno je da Robert Prosinečki preuzima turski Kayserispor, u koji se vratio nakon gotovo sedam godina. Bivši izbornik Hrvatske, BiH i Azerbajdžana preuzeo je najgoru momčad turskog prvenstva, klub koji je vodio i u sezoni 2012./2013.

Prosinečki je otkrio da će u Kayserisporu prvi put surađivati sa ženom kao predsjednicom kluba te dodao kako je upravo ona glavni razlog zbog kojeg se odlučio vratiti u Tursku.

Predsjednica Kayserispora je Berna Gozbasi, a na predsjedničkoj funkciji je od 6. listopada 2019. godine. Upravo ona pozvala je Prosinečkog da se vrati u klub nakon što je dobio otkaz na klupi BiH, a on je prihvatio poziv i odlučio se vratiti kako bi klubu pomogao da ostane u Super ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najveći razlog zbog kojeg sam došao u Kayserispor je predsjednica Berna. Prvi put radim sa ženom kao predsjednicom jednog kluba, a odmah sam vidio da je ambiciozna i da na pravi način radi svoj posao. Izuzetno je posvećena i to je razlog zbog kojeg sam odlučio doći ovdje. Siguran sam da ćemo zajedno postići velike stvari”, rekao je Prosinečki za turske medije. 

Kulüp başkanımız Sayın Berna Gözbaşı, Teknik Direktörümüz Robert Prosinecki ile İstanbul'dan Antalya kampımıza geliyor. ⭐⭐#HesKabloKayserispor #Bizlerİnandık ❤💛 pic.twitter.com/UiaNZPV8lP

— Hes Kablo Kayserispor (@KayserisporFK) January 6, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Prosinečki otkrio da je u Kayserispor došao zbog predsjednice kluba / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.